29 jul  | Mechanica: Mini Relaxerette 6 +

12:00 - 17:00 / Nieuwe Markt

De MINI Relaxerette is een installatie voor de publieke ruimte die de bezoeker meeneemt op avontuur in eigen stad.  De MINI Relaxerette is een kleinere variant van zijn grote broer; de Relaxerette. De installatie bestaat uit 6 kleurrijke hangmatten waarin het publiek plaats neemt.

In het midden van de installatie staat een klein podium voor live performances. De MINI Relaxerette nodigt kunstenaars uit om een samenwerking aan te gaan. Verhalen van schrijvers, dichters of muzikanten vormen het uitgangspunt van de performance.

Voorbijgangers kunnen op speelse wijze deelnemen door de installatie in beweging te brengen, even te relaxen of luisteren naar een verhaal verteld door de artiest op het podium in het midden. In een veilige cocon (1,5 m) luistert het publiek door draadloze koptelefoons en ontsnapt aan de dagelijkse sleur van het leven.

Met deze installatie bied Arjan Kruidhof een ideaal platform om de samenwerking aan te gaan met makers en nieuwe content te creëren, speciaal toegespitst op een evenement/festival.

Speciaal ontworpen voor de publieke ruimte, snel inzetbaar en duurzaam. Als een guerrilla-installatie, ontpopt de MINI Relaxerette zich in de ruimte en neemt de bezoekers mee op een ontdekkingstocht!